Arbeidstid Mon - Fri 8:00 - 17.00
Adresse Selma Ellefsens vei 6, 0581 Oslo
Send oss en e-post post@spsbygg.no
Hvem vi er

HVA VI TILBYR

HVA VI GJØR

i utfører alt av rehabilitering, nybygg, påbygg og tilbygg av hus og hyter. Oppusing, endring av fasader, snekkertjenester og mye mer!

NYBYGG

NYBYGG

Vi hjelper deg å realisere boligprosjektet! Å bygge et nytt hjem, skal være en god opplevelse for deg og familien din. Det er mange beslutninger å ta underveis, alt fra valg av tomt, til valg av hus og selve byggeprosessen. Vi i SPS Bygg AS tar hånd om deg og husdrømmen din fra start til slutt

OPPUSSING

OPPUSSING

SPS Bygg AS utfører alt av innvendig oppussing som, rehabilitering av bad eller kjøkken, flislegging, snekkerarbeid, malearbeid, gulvlegging, rørlegger– og elektrikerarbeid. Hos oss forholder du deg til en prosjektleder som koordinerer de forskjellige håndverkerne og sørger for at rett arbeid utføres til rett tid og til god fagmessig kvalitet.

PÅBYGG, TILBYGG, RENOVERING

PÅBYGG, TILBYGG, RENOVERING

Påbygg og tilbygg av enebolig og tomannsbolig gjør vi i sin helhet. Et tilbygg må tilpasses eksisterende byggmasse slik at man ungår feil og mangler som kan bli kostbare over tid. Vi sikrer deg et tilbygg som tilpasser seg din bygningsmasse og du er garantert et kvalitetssikkert resultat.

UTLEIE AV ARBEIDSKRAFT

UTLEIE AV ARBEIDSKRAFT

Mangler du gode ansatte til din bygg prosjekt? Vi kan leie våre profesjonelle snekkere, tømrere flisleggere osv. Bare spør!

KONTAKT OSS FOR MER INFORMASJON

freebuild

Kontakt

Send oss en e-post : post@spsbygg.no

freebuild

Adresse

Selma Ellefsens vei 6, 0581 Oslo

freebuild

Følg oss